FAQ
me

FAQ ME

Ontwerp

Ik zag een mooi ontwerp in de collectie, maar wil graag andere kleuren en/of een ander lettertype. Kan dit?


De ontwerpen uit de collectie kan Knipoog aanpassen aan jouw wens. Contacteer Knipoog voor een aangepaste offerte of geef de aanpassingen aan in op het bestelformulier.
Ik heb een kaartje op maat laten maken. Komt dit later in de collectie?


Ja. Kaartjes die Knipoog op maat maakt, komen later in de collectie. Uiteraard wachten we hiermee tot na de geboorte van uw kind of tot na het (huwelijks)feest. In overleg kunnen we het ontwerp uit de collectie houden, maar hier zijn kosten aan verbonden.
Hoe ga je te werk bij het maken van een kaartje op maat?


Als je beslist om met Knipoog samen te werken, maakt Knipoog eerst een offerte. De prijs hangt af van het geschatte aantal uren werk, het formaat van het kaartje, de papiersoort en eventuele producten die je erbij bestelt. Als je akkoord gaat met de offerte, vragen we een voorschot van 100 euro. Van zodra we dit ontvangen hebben starten we de eerste ontwerpfase. Het is handig hiervoor samen te overleggen. Dit kan bij jou thuis of op het kantoor van Knipoog. Daarna start Knipoog met het ontwerp. Wij maken een aantal ontwerpen waarna je kan aangeven welke het meest aan jouw wensen voldoen of welke elementen uit de ontwerpen je zou willen gebruiken. In de tweede fase maakt Knipoog een definitieve versie. Hierna kunnen nog 2 correctierondes volgen binnen de afgesproken prijs. Als je tevreden bent over het ontwerp maken we een proefdruk. In deze fase sturen we ook de factuur. Deze betaal je binnen de 30 dagen en voor het drukken van het kaartje.

Bestelling

Kan ik de enveloppes op voorhand krijgen?


Ja dat kan. De levertijd van de enveloppes bedraagt maximaal 1 week.
Ik zou graag met mijn eigen drukker werken. Kan dit?


Dat kan in overleg. De aanpassingen bij de geboorte worden wel door Knipoog zelf gemaakt. Je krijgt de aangepaste pdf doorgemaild. Hiermee kan je naar uw drukker. De prijzen op de website zijn inclusief drukwerk. Als je met een eigen drukker werkt, kan je een aangepaste offerte vragen. Kosten voor het drukwerk zijn dan uiteraard voor u.
Wanneer bestel ik best mijn kaartjes?


Kaartjes op maat bestel je best 3 à 4 maand op voorhand. Later kan in overleg. Kaartjes uit de collectie bestel je tot 30 dagen voor de vermoedelijke bevallingsdatum. Ook hier kan je later proberen, maar dit moeten we eerst overleggen.

Levering

Hoe snel krijg ik mijn geboortekaartje geleverd?


De levering hangt af van jouw woonplaats. De wijze van leveren spreken we onderling af. De kaartjes komen ten laatste 3 dagen na de geboorte aan. Vaak worden ze zelfs de dag zelf nog geleverd.
Hoeveel bedragen de verzendkosten?


Dit is afhankelijk van jouw woonplaats. De verzendkosten worden vermeld op de offerte.
Werkt de drukker ook in het weekend?


Neen, de drukker werkt niet in het weekend.

Andere vragen

Ik heb een andere vraag


Knipoog beantwoordt graag al jouw vragen. Stuur een mail naar lisa@knipoog.net of bel +32 4 71 31 18 65 en Knipoog antwoordt zo snel mogelijk.

Knipoog

Hof Geenensstraat 2

9600 Ronse

0471 31 18 65

lisa.vanderhaeghen@gmail.com

www.knipoog.net

Bezoek

Informatie

Knipoog is sociaal

  • Facebook - Knipoog
  • Pinterest - Knipoog
  • Instagram - Knipoog

© 2019 door Knipoog