Met
Liefde

=

+

+

Knipoog is geboren uit een overschot aan LIEFDE.

 

liefde voor de aarde

liefde voor de mensen die er op lopen

liefde voor het leven

liefde voor feesten

liefde voor creativiteit

liefde voor het buitengewone

liefde voor je eigen goesting doen

Zoveel liefde dat het begon te kriebelen.

Knipoog wordt 100% gedragen door liefde.

Wat je te veel hebt, kan je maar beter uitdelen.

Buitengewone

Liefde voor het buitengewone is een belangrijke drijfveer voor Knipoog. 

Ontwerpen van Knipoog zijn meer dan een mooi stilstaand beeld. Je leest er een verhaal, soms met een vleugje humor.  Mensen die een kaartje in de hand krijgen denken "zo'n kaartje heb ik nooit gezien". 

Knipoog zorgt er ook voor dat alles klopt, tot in de puntjes. Dankzij haar vernieuwende totaalconcepten, verander je jouw omgeving in de stijl van het ontwerp.

De aarde

Knipoog vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen noodzakelijk. Niet evident als de producten van een bedrijf nogal wat drukwerk vragen. Wist u dat de productie van 1 kg gerecycleerd papier 1 kg CO2 de lucht in blaast? En dat nieuw papier 1,2 kg CO2 produceert?

Toch produceert Knipoog CO² arm. Daarvoor werkt Knipoog samen met Treecological. Een project van Bos+ dat bomen plant in België en in het Zuiden om CO2 te compenseren. Knipoog compenseert zowel het papier als haar eigen transport.

Knipoog kiest haar producenten zorgvuldig uit. We kiezen voor lokale bedrijven, die kwalitatieve producten bieden en duurzaam produceren. 

Mensen

Bij Knipoog gaan we ervan uit dat iedereen uniek is. Zowel kaartjes uit de collectie als kaartjes op maat passen we volledig aan aan jouw wens. Tot je helemaal tevreden bent. 
Klantvriendelijkheid komt dan ook steeds op de eerste plaats.
Knipoog luistert naar haar klanten en slaagt erin hun dromen om te zetten in een passend ontwerp. Geen vraag is te veel. 

Knipoog

Hof Geenensstraat 2

9600 Ronse

0471 31 18 65

lisa.vanderhaeghen@gmail.com

www.knipoog.net

Bezoek

Informatie

Knipoog is sociaal

  • Facebook - Knipoog
  • Pinterest - Knipoog
  • Instagram - Knipoog

© 2019 door Knipoog